AKSP – René Schuurman – Boekhouder Zutphen en advies duurzaamheid

Boekhouder Zutphen en adviseur duurzaamheid gebouwen & bedrijfsprocessen.

Als boekhouder in Zutphen is René sinds 2007 werkzaam. Voordat hij koos voor het zelfstandig ondernemerschap heeft hij diverse financiële managementfuncties vervuld. Zijn laatst genoten functie was als financieel directeur.

Vanuit zijn kantoor-aan-huis is hij gestart met zijn administratie- en advieskantoor AKSP. Sinds november 2015 heeft René zijn kantoor in het Ondernemerscentrum aan de Zonnehorst in Zutphen, waar hij als boekhouder zzp’ers uit Zutphen en omstreken bedient.

De boekhouding van de zzp’er ontzorgen.

Door de ruime ervaring in zijn vak en een groot netwerk kan hij zijn klanten volledig ontzorgen op het gebied van financiële dienstverlening. Hieronder valt het inrichten van de administratie, het opstellen en indienen van de inkomstenbelasting en het verzorgen van de aangifte omzetbelasting.

Deze ondersteuning op gebied van administratie en boekhouding is voor de (startende) zzp’er vol vragen ideaal. Een goede administratie die inzichtelijk is en jou als zzp’er de juiste informatie verstrekt is de basis, en die basis kan René voor je verzorgen. Maar het draait ook om samenwerken. Coaching, gevraagd en ongevraagd belastingadvies, sparren, want dat is wat de zzp’er nodig heeft en dat kan René geven!

Administratie diensten Zutphen.

Bij René heb je de vrijheid om keuzes te maken in de administratie diensten. Van een volledige uitbesteding van jouw papieren administratie tot aan het grotendeels zelf voeren van de administratie binnen een digitale omgeving, waarbij René bijvoorbeeld voor de juiste fiscale aangiftes zal zorgen. De keuze is aan jou! Bij jouw wensen op gebied van ondersteuning en advies in de administratie en boekhouding ontvang je een heldere prijsopgave.

Aan mede-leden van ZZP Zutphen verstrekt René korting!

Boekhouder Zutphen.

Het administratiekantoor van boekhouder René Schuurman / AKSP advies is sinds november 2015 gevestigd in het Ondernemerscentrum Zutphen aan de Zonnehorst 5. Een Ondernemerscentrum waar het bruist van de activiteiten. Je kunt van maandag t/m vrijdag tussen 7:30 en 19:30 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur je administratie afgeven bij de receptie van het Ondernemerscentrum. Maar René komt de administratie ook graag bij je ophalen en weer terugbrengen; “de mobiele boekhouder”.

René werkt niet met de stopwatch in de hand, dus geen verrassingen achteraf.

Advies duurzaamheid Zutphen.

Iedere ondernemer ziet voor zijn organisatie de voordelen van duurzaam ondernemen; lagere kosten, vergroten marktaandeel, imago, een gezond werkklimaat en een beter milieu. Maar hoe brengt u dit in de praktijk binnen uw organisatie?

Duurzaam in Bedrijf kan u helpen bij het in kaart brengen van de juiste maatregelen.

Afhankelijk van de omvang van uw organisatie, helpen wij u bij het opstellen en uitvoeren van:

  • EED Energie-Audit
  • EPA-U Energie Prestatie Advies
  • Energielabel
  • Energie Investering Aftrek (EIA) aanvragen
  • Subsidie aanvragen

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van René? Hij nodigt je graag uit om vrijblijvend met hem in gesprek te gaan om te onderzoeken wat hij voor jou kan betekenen.
Een afspraak is snel gemaakt per telefoon of e-mail.

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: AKSP en Duurzaam in Bedrijf
Naam ondernemer: René Schuurman
Werkplaats:  Zonnehorst 5, 7207 BT Zutphen
Tel.nr.: 0575-743541 / 06-51561194
E-mail: info@aksp.nl en advies@duurzaaminbedrijf.nl
Website: www.aksp.nl en www.duurzaaminbedrijf.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *