Reparatie Zonwering Bestosol – Zutphen

Zonwering Bestosol Zutphen

Zonwering Bestosol is al decennia een begrip in Zutphen en omgeving. Kees Zuidema is sinds 1994 de drijvende kracht achter deze onderneming. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van bestaande zonneschermen en rolluiken. Geen winkel meer, maar gewoon vanuit huis en de servicebus.
Doordat hij veel onderdelen op voorraad heeft, kan hij de klus vaak snel klaren. Als werkgebied houdt hij een straal van 30 km rondom Zutphen aan, omdat anders de voorrijkosten niet meer in verhouding staan tot de reparatietijd. Voor eenvoudige klusjes die de klant zelf uit wil voeren, kunnen er ook onderdelen afgehaald of per post verzonden worden.

De levering en montage van zonneschermen, screens rolluiken, markiezen, garagedeuren en raamdecoratie is jarenlang een belangrijke steunpilaar van het bedrijf geweest. Kees is begonnen als thuisdealer van Bestosol Zonwering uit Tilburg en later doorgegroeid naar een showroom in Deventer onder de vlag van Ambiance Zonwering. Hij is dealer geweest van vooraanstaande merken, waarvoor hij ook verschillende trainingen en cursussen heeft gevolgd.

Reparatiespecialist zonneschermen en rolluiken

Met zijn jarenlange ervaring onderscheidt Kees zich door snelle service, vakmanschap en punctueel zijn. Afspraak is bij hem afspraak. In veel gevallen kan er een prijsindicatie vooraf gegeven worden. De combinatie van de techniek, het contact met klanten en het creatief oplossen van problemen en storingen, vindt hij het leukst aan het vak. Het zoeken naar de juiste onderdelen van de verschillende merken, of het ter plekke maken van aanpassingen om universele onderdelen te kunnen gebruiken, blijkt toch een grote passie van hem te zijn. De afwisseling in het ondernemerschap beleeft hij nog steeds als een avontuur.

Onderhoud en service

Reparatie en onderhoud van zonneschermen en rolluiken is de hoofdactiviteit van het bedrijf geworden. Het vervangen van optrekbanden, elektrische bedieningen en zonnescherm doeken, zijn veel voorkomende werkzaamheden. Ook handmatige bediening ombouwen naar elektrische bediening is goed mogelijk. Zelfs elektrische bediening ombouwen naar afstandsbediening via een app op de smartphone begint al een gewoonte te worden. Verdere onderhoudswerkzaamheden zijn het reinigen van rolluiken, en dan vooral de binnenkant. Uw bestaande zonnescherm verhuizen naar een andere woning en eventueel smaller maken, regelt Kees ook. Goede kwaliteit leveren tegen de juiste prijs en altijd de uitdaging aangaan met de klant en de zonwering blijft de doelstelling.

Kees werkt voor particulieren en bedrijven. Neem vrijblijvend contact op!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Zonwering Bestosol Zutphen
Naam ondernemer: Kees Zuidema
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-20433254
E-mail: info@zonweringbestosol.nl
Website: www.zonweringbestosol.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *