Robert van Heerde – Freelance SEO-specialist Zutphen

Robert van Heerde – Freelance SEO-specialist uit Zutphen

Baal je er ook zo van dat je zo weinig bezoekers hebt op je website? Of omdat die ene concurrent nog steeds boven je staat in Google? Begrijpelijk, want je laat een hoop omzet liggen.

Geen nood. Ik vertel je precies wat ervoor nodig is om daar verandering in te brengen. Ik ben een SEO-specialist (sinds 2011) met gevoel voor tekst en conversie.

Google optimalisatie

Je website optimaliseren voor Google is lastig. Zeker als het niet je vak is. Door mijn kennis en ervaring weet ik al snel waar de kansen voor je website liggen. Samen maken we een helder plan om de strijd aan te gaan met je concurrenten. Daarvoor kijk ik niet alleen naar het zoekgedrag, maar vooral ook naar jouw bedrijf.

Om succes te behalen met SEO, moet je je doelgroep door en door kennen. Wat zijn de problemen waar ze tegenaan lopen? Met welke vragen zitten ze? Wat is de échte reden voor de aanschaf van jouw product of dienst? Met deze aanpak zorgen we ervoor dat je bezoekers ook echt tot je doelgroep behoren. Een doelgroep die bereid is geld bij je uit te geven.

Zelf SEO leren of uitbesteden?

Je kan bij mij twee kanten op. Heb je tijd om zelf met je site aan de slag te gaan? Dan vertel ik je precies wat je wel en niet moet doen. Je hoeft je niet langer af te vragen hoe je die ene pagina nu moet verbeteren. Dat vertel ik je concreet. Op deze manier leer je zelf steeds beter hoe je je website optimaliseert voor Google.

Laat je liever alles aan mij over? Uiteraard ook helemaal goed. Ik neem je alles op het gebied van SEO uit handen. Inclusief het schrijven van teksten en eventueel contact met je webbouwer. We hebben regelmatig contact over de voortgang en om nieuwe ideeën door te nemen.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Je vindt mijn contactgegevens hieronder.

Tot snel,

Robert

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Robert van Heerde
Naam ondernemer: Robert van Heerde
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-25116172
E-mail: info@seodoorrobert.nl
Website: www.robertvanheerde.com

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *