RTW Financiële Planning – Financieel Planner FFP CFP®

Advisering op financieel gebied Zutphen e.o.

Hierbij kan gedacht worden aan advies en begeleiding bij echtscheiding, financiering (nieuwe) woning, advies sparen of beleggen, advies samenwonen of trouwen, advies samenlevingsovereenkomst, advies (levens)testament, advies over eerder stoppen met werken, advies over ontslagvergoeding, advies over eenmanszaak of bv, vermogensoverdracht, bedrijfsoverdracht of hulp bij de behoefte om orde te scheppen in de wirwar van polissen, advies over pensioenen, leningen, spaarrekeningen die u in de loop der jaren heeft verzameld, alles mag op tafel. RTW Financiële Planning is specialist in het financieel begeleiden van (complexe) echtscheidingen.

Gecertificeerd financieel adviseur Zutphen e.o.

Al ruim 30 jaar heeft Roel ervaring in advisering op financieel gebied.
Bij verschillende verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en banken is hij werkzaam geweest als verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur, financieel adviseur, accountmanager en interim professional. Hij is gespecialiseerd in complexe financiële vraagstukken van particulieren en ondernemers.
Daarnaast is Roel aangesloten bij FFP en is CFP® gecertificeerd.
FFP staat voor Federatie Financieel Planners en CFP staat voor Certified Financial Planner, een internationaal register van gecertificeerde planners waar Roel is ingeschreven.

Samenwerking

Ervaring leert dat samenwerken met andere deskundigen vereist is bij de huidige ingewikkelde wet- en regelgeving. Door elkaar aan te vullen op diverse vakgebieden, ervaren klanten dat ze goed geadviseerd worden. RTW Financiële Planning wordt bijvoorbeeld ingeschakeld door advocaat en mediator Aniek Scharenborg van MVSB Advocaten voor fiscale en financiële begeleiding bij echtscheiding. Financiële Planning berekent o.a. de mogelijkheden met betrekking tot uw hypotheek, geeft advies over verdeling van uw pensioen en lijfrentepolissen, verdeling en verrekening van uw vermogen en advies over de financiële en fiscale gevolgen voor uw onderneming, waardebepaling van de onderneming, belastingaangifte en het aanvragen van Kindgebondenbudget, heffingskortingen, enz.
Daarnaast is Roel aangesloten bij ZZP Zutphen, waar zelfstandig professionals elkaar opzoeken om kennis te delen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: RTW Financiële Planning
Naam ondernemer: Roel ter Weele
Werkadres: “Het Emerhuys”, Piet Heinstraat 5 C, 7204 JN  Zutphen
Tel. nr.: 06-38315156
E-mail: info@rtwfinancieleplanning.nl
Website: www.rtwfinancieleplanning.nl

 
OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *