Planners van Waarde – RTW Hulp bij Scheiding

Advisering op financieel gebied Zutphen e.o.

Financieel advies in Jip en Janneke taal. Dat is wat Roel ter Weele biedt.
Als onafhankelijk financieel planner kijkt Roel samen met je mee naar de mogelijkheden om je levensdoelen op kortere en langere termijn te verwezenlijken.
Roel adviseert particulieren en ondernemers.   
Jou rust in je leven brengen. Daar krijgt Roel energie van.

Gecertificeerd financieel adviseur Zutphen e.o.

Al ruim 30 jaar heeft Roel ervaring in advisering op financieel gebied.
Bij verschillende verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en banken is hij werkzaam geweest als verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur, financieel adviseur, accountmanager en interim professional. Hij is gespecialiseerd in complexe financiële vraagstukken van particulieren en ondernemers.
Daarnaast is Roel aangesloten bij FFP en is CFP® gecertificeerd.
FFP staat voor Federatie Financieel Planners en CFP staat voor Certified Financial Planner, een internationaal register van gecertificeerde planners waar Roel is ingeschreven.

Onafhankelijk financieel advies

Roel is onafhankelijk en objectief doordat hij niet gebonden is. Roel zorgt ervoor dat het niet alleen bij plannen blijft, maar dat zaken ook geregeld worden. Daarom adviseert en bemiddelt hij ook in financiële producten zoals hypotheken, vermogensopbouw en levensverzekeringen. Om het product te vinden dat het beste bij zijn klant past, maakt hij gebruik van Moneyview, een online database met voorwaarden en tarieven van vrijwel alle financiële producten op de Nederlandse markt.

Samenwerking

Ervaring leert dat samenwerken met andere deskundigen vereist is bij de huidige ingewikkelde wet- en regelgeving. Door elkaar aan te vullen op diverse vakgebieden, ervaren klanten dat ze goed geadviseerd worden. RTW Hulp bij Scheiding wordt bijvoorbeeld ingeschakeld door advocaten en mediators voor fiscale en financiële begeleiding bij echtscheiding. 
Daarnaast is Roel aangesloten bij ZZP Zutphen, waar zelfstandig professionals elkaar opzoeken om kennis te delen.
Sinds 1 april 2021 is hij Partner van Planners van Waarde, een coöperatie van Financieel Planners en Vermogensregisseurs.

RTW Hulp bij Scheiding

In zijn loopbaan heeft Roel zich er altijd over verbaasd.  Vaak wordt niet goed nagedacht over financiën bij scheiding. Dit bleek uit de vele convenanten zonder goede afspraken. Gevolg: partner kan niet worden uitgekocht, huis moet worden verkocht. Een drama!
Daarom heeft Roel zich gespecialiseerd in scheidingsbegeleiding onder de naam RTW Hulp bij Scheiding.

Contactgegevens:

Bedrijfsnamen: Planners van Waarde en RTW Hulp bij Scheiding
Naam ondernemer: Roel ter Weele
Werkadres: “Het Emerhuys”, Piet Heinstraat 5 C, 7204 JN  Zutphen
Tel. nr.: 06-38315156
E-mail: roel@plannersvanwaarde.nl
Websites: www.plannersvanwaarde.nl en www.rtwhulpbijscheiding.nl

Social media:

Linked In

 

 

 

 
OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.