Ruijsink ICT – Domotica Zutphen – Huisautomatisering Zutphen

Ruijsink ICT realiseert zakelijke IT en smart homes – Zutphen

Uw kantoor of huis slim en veilig inrichten met IT? Wouter Ruijsink van Ruijsink ICT realiseert het. Van computer tot cloud, van laptop tot lichtplan, van wifinetwerk tot warmteregeling. Wouter zorgt ervoor dat het werkt, zodat u zorgeloos en comfortabel kunt werken en wonen.

Comfort op maat met domotica

Door domotica toe te passen creëert Wouter een woon-/werkomgeving waarin zaken geautomatiseerd zijn. Denk aan een deurbel met camera, kranen met sensors, verlichting per (werk)ruimte, tuinbesproeiing en alarm of stil alarm. De mogelijkheden in zo’n smart home zijn eindeloos. U beheert alles in één app. Dat zorgt niet alleen voor gemak en een aangename omgeving, het bespaart ook kosten.

Wouter heeft ervoor gezorgd dat alles in huis gekoppeld is in één app. Deurbel, verwarming en verlichting kunnen we nu vanuit dezelfde app beheren.

Wouter heeft gezorgd voor gemak. Wanneer ik samen met mijn klant met hete koffie en thee naar de salon loop, gaan de lampen automatisch aan en in de salon is er een aangename temperatuur. De hars is gesmolten en de olie warm. Ik kan gelijk beginnen en me volledig richten op mijn werk.”

Veilig aan de slag met zakelijke IT

Als gediplomeerd systeembeheerder met een specialisatie in cybersecurity levert Wouter een scala aan IT-diensten voor kleinzakelijke ondernemers en zzp’ers. Zij kunnen bij Ruijsink ICT terecht voor levering, onderhoud en reparatie van PC’s en laptops, stabiele mailprogramma’s, cloud- en back-upoplossingen en hosting.  Ook de aanleg van een computernetwerk met een degelijk wifisysteem behoort tot de diensten van Ruijsink ICT. Daarnaast levert Wouter hardware aan consumenten. Hij richt het systeem in, geeft uitleg op locatie en zorgt voor onderhoud en reparatie.

Wouter is in 2017 gestart als ondernemer. Aan leden van ZZP Zutphen geeft hij korting op de aanschaf van een computer of laptop.

Voor vragen over zakelijke IT of de inrichting van een smart home staat Wouter u graag te woord, zie hieronder de contactgegevens.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Ruijsink ICT
Naam ondernemer: Wouter Ruijsink
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-39277758
E-mail: info@ruijsinkict.nl
Website: www.ruijsinkict.nl

Social media:

Facebook ZutphenInstagramLinked In

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *