Sterk Werk Zutphen – Hans Willems – Schilder Zutphen

Schilder Zutphen

Met een grafische achtergrond en een passie voor kunst heeft Hans Willems in 2005 zijn eigen bedrijf JP Decoratie Techniek opgericht. Voor uiteenlopende opdrachtgevers schilderde hij decoraties op muren en voorwerpen en voerde hij binnen- en buitenschilderwerk uit aan woningen.

Schilderwerk van Sterk Werk Zutphen

Vanaf 2007 richt hij zich alleen nog op binnen- en buitenschilderwerk aan o.a. woningen en winkelpanden onder de naam Sterk Werk Zutphen. Omdat hij een passie heeft om iets mooier te maken gebruikt hij daarbij alleen de beste schilderproducten zoals Boonstoppel verf en Keim mineralen verf.
En door zijn liefde voor kunst (o.a. Micheal Angelo en Da Vinci) en geschiedenis beleeft hij het meeste plezier aan het renoveren van panden uit de 16e tot 18e eeuw. Houtrot in handgesneden houtwerk van eeuwen oud, maakt hij weer als nieuw. Op de foto’s hieronder is daar een voorbeeld van te zien. Maar ook voor schilderonderhoud aan uw huis uit de 20e eeuw bent u bij Hans Willems aan het juiste adres.

Renoveren van oude en/of monumentale panden

Hans is een gepassioneerde man die zijn gevoel in zijn werk stopt en dat zie je terug. Van een verweerd pand uit de 16e eeuw of een handgemaakte versiering met houtrot schade schrikt hij niet af. Dit zijn juist de klussen die hij het leukst vindt om te doen. Vooral in Zutphen en Deventer levert hij graag een bijdrage aan het renoveren van oude en/of monumentale panden en zorgt hij ervoor dat deze panden terug worden gebracht in goede staat met de originele karakteristieke uitstraling.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Sterk Werk Zutphen
Naam ondernemer: Hans Willems
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-15113316
E-mail: hans@sterkwerkzutphen.nl
Website: www.sterkwerkzutphen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

4 antwoorden op “Sterk Werk Zutphen – Hans Willems – Schilder Zutphen”

  1. Hans heeft een prima prestatie geleverd bij ons: zowel de buitenkant van ons huis is schitterend geworden, maar ook het houten terras ziet er nu weer prima uit. Hij overlegt goed, werkt hard, is vriendelijk en kan goed omgaan met mensen. Ook ziet hij er niet tegen op om “even” een klusje binnen voor je te doen.
    Geweldig!! Zeer zeker aan te bevelen.

  2. Hans is een vakman die ik iedereen kan aanbevelen. Alles wordt heel secuur nagelopen en schoongemaakt. Niets op aan te merken!

  3. Hans heeft de muren van mijn yogastudio geschilderd. Fijn was dat hij het zo geregeld had dat hij dit – in de drukke zomermaanden – tussen twee andere opdrachten door kon doen en dus snel aan de slag kon, en het op tijd af kreeg! Hij heeft hard gewerkt en het resultaat is prachtig. Hans werkt heel secuur en met merkbaar plezier in zijn werk. Een vakman die ik van harte aanbeveel.

  4. Hans heeft ons huis weer helemaal in de nieuwe lak gezet. Hij nam de tijd om perfect werk te leveren en liep na afloop samen met ons alles langs om te zien of alles goed was. Hij is pas klaar wanneer de klant tevreden is en dat waarderen wij enorm.

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *