Schildersbedrijf Beekman – Schilder Zutphen

Schilder Zutphen

Marcel Beekman is als zelfstandig schilder werkzaam in Zutphen en omgeving. Als schilder in loondienst merkte hij dat zijn schilderwerk door de klanten werd beoordeeld als uitstekend. Daarom besloot hij in 2009 zijn eigen schildersbedrijf in Zutphen te beginnen, genaamd Schildersbedrijf Beekman.

Kwaliteit en eerlijkheid

Het bevalt hem goed dat hij nu alles zelf in de hand heeft en dat is terug te zien in een uitgebreide en tevreden klantenkring. De belangrijkste woorden in het woordenboek van Marcel Beekman zijn kwaliteit en eerlijkheid. Op de foto’s onderaan deze pagina zijn een aantal afgeronde projecten te zien van tevreden klanten, meerdere foto’s kunt u bekijken op de Facebook pagina van Schildersbedrijf Beekman. 

Werkzaamheden Schildersbedrijf Beekman

Voor al uw vragen op gebied van schilderwerk, behangen en glaswerk kunt u een eerlijk en deskundig advies verwachten. U kunt bij Schildersbedrijf Beekman terecht als het gaat om:

  • Binnen- en buitenschilderwerken
  • Behangwerk
  • Glaswerk

Offerte aanvragen

Voor het aanvragen van een offerte of informatie over een lopend project kunt u contact opnemen per e-mail of telefonisch. Marcel zal uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. 

Graag komt hij bij u langs om het werk te beoordelen en u hierin vrijblijvend te adviseren. Geef in uw e-mail aan om wat voor oppervlakte het gaat (m2) en wat er precies nodig is. U kunt hierbij denken aan:

  • Normale schilderwerkzaamheden
  • Behangen
  • Glaswerk
  • Afplakwerk

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Schilderbedrijf Beekman
Naam ondernemer: Marcel Beekman
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-44545027
E-mail: info@schildersbedrijfbeekman.nl
Website: www.schildersbedrijfbeekman.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *