HB Management Support – Secretariële ondersteuning Brummen

Secretariële ondersteuning Brummen.

U zoekt tijdelijk professionele, secretariële ondersteuning? 
Uw secretariaat behoeft meer structuur? Of u wilt het secretariaat optimaliseren?
Hiltje Begieneman is úw partner in secretariële ondersteuning met een passie voor de Nederlandse taal.

Een goed functionerend secretariaat is onontbeerlijk voor uw organisatie. Maar stelt u zich eens voor als uw directiesecretaresse of managementondersteuner voor langere tijd niet inzetbaar is? Of als de werkdruk op kantoor tijdelijk toeneemt? In dat geval doet u een beroep op HB Management Support. Zowel voor korte als langere periodes, zodat er voor u geen leegte valt en u uw eigen werkzaamheden op professionele wijze kunt blijven uitoefenen.

HB Management Support.

In 2007 heeft Hiltje Begieneman haar eigen bedrijf HB Management Support opgericht. Hiltje beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van secretariële ondersteuning. Zo heeft ze gewerkt als secretaresse, managementassistente, officemanager en directiesecretaresse.

Brandcheck aldus Hiltje:

“Open, helder, eerlijk, betrouwbaar, betrokken, verbinder, positief ingesteld, natuurmens, ik zing graag, mijn werk is mijn hobby, familiemens, toegankelijk, respectvol.“

Hiltje Begieneman is lid van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen (NVD).
Sinds januari 2016 is Hiltje vicevoorzitter van de vereniging. Daarvoor is ze 10 jaar secretaris geweest in regioteam Gelderland.

Hiltje Begieneman beschikt over een uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals. U doet daarom nooit een tevergeefs beroep op HB Management Support.

“Nederlandse taal is mijn passie”

Voor diverse bedrijven redigeert Hiltje teksten. Daarnaast geeft ze trainingen op secretarieel gebied: notuleren op de laptop en Nederlandse taal: de puntjes op de i (speciaal voor directie- en managementondersteuners).

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: HB Management Support
Naam ondernemer: Hiltje Begieneman
Komt uit: Brummen
Tel. nr.: 06-36090085
E-mail: hiltje@hbsupport.nl
Website: www.hbsupport.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *