Software ontwikkelaar Warnsveld – Zutphen

Software ontwikkelaar Warnsveld – Zutphen

Complexe digitale oplossingen, zowel op commercieel als ook op industrieel gebied. Dat is waar Alwin Berendsen met zijn bedrijf Berendsen Development in is gespecialiseerd.
Alwin heeft als software ontwikkelaar ervaring opgedaan bij verschillende bedrijf, zowel in de commerciële als in de industriële branche. In 2019 is hij voor zichzelf begonnen. Dat hij hierbij zijn eigen regie kan nemen, nieuwe ideeën altijd kan uitproberen, vindt hij het mooist aan zelfstandig ondernemer zijn. Hij heeft een persoonlijke aanpak, betrekt zijn klanten zoveel mogelijk bij het proces. Eigenlijk is alles wel mogelijk, er zijn duizenden wegen die naar Rome leiden. Samen met de klant kiest hij welke weg ze nemen. De uitkomst is altijd hetzelfde: een heel tevreden klant.

Docent ICT

Naast zijn bedrijf geeft Alwin ook les. Als docent ICT aan het Graafschap College blijft hij scherp op de ontwikkelingen. Door in zijn eigen bedrijf dingen uit te proberen, kan hij dit weer toepassen bij het lesgeven. Andersom krijgt hij ook weer feedback van zijn leerlingen.

Online en offline software oplossingen Zutphen

Naast online software oplossingen zoals webshops/websites en IOT biedt Alwin ook oplossingen voor offline software, zoals bijvoorbeeld CRM-systemen of software automatiseringen.

Software oplossingen op maat

Alwin omschrijft zichzelf als “een breed inzetbare nerd”. Je kunt hem inschakelen voor de volgende zaken:

• Webshops/websites
• Maatwerk software
• Beheersystemen
• Automatiseringen
• Internet of Things
• Industrial Internet of Things
• Kleinschalige industriële automatisering

Berendsen Development: voor het ontwikkelen, ondersteunen en adviseren van online en offline  software oplossingen. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Berendsen Development
Naam ondernemer: Alwin Berendsen
Komt uit: Warnsveld
Tel. nr.: 06-20256022
E-mail: info@berendsen.dev
Website: www.berensen.dev

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *