Software ontwikkeling op maat – Zutphen

Software ontwikkeling op maat Zutphen.

Hessel Romeijn is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor bedrijven in de automotive- en bouwsector. Software programmeren op maat is waarin Hessel van dienst is zodat digitale financiële gegevens en applicaties bij bedrijven met elkaar in verbinding komen te staan. Dit zorgt voor een effectievere bedrijfsvoering.

Maatwerk programma’s.

Met het ontwikkelen van maatwerk programma’s weet hij de losstaande systemen met elkaar te koppelen. Bij verschillende bedrijven heeft hij zijn kennis en vaardigheden ontwikkeld. In 2002 kreeg hij zijn eerste opdracht, voor een faxbedrijf. Hiervoor heeft hij een pakket programma gemaakt waaraan 1 jaar is gewerkt, 1 jaar is ge-fine tuned en wat vervolgens 10 jaar in gebruik is geweest. Naast dit project hield Hessel er een fulltime functie bij naast, waarbij hij software programma’s ontwikkelde voor auto-dealers. Hij ontwikkelde dealer-management systemen voor autobedrijven.
Bij Excact heeft hij 5 jaar gewerkt. Zijn kennis en vaardigheden in het ontwikkelen van software voor bouwbedrijven heeft hij daar opgedaan.

Bij ZZ@PC de IJsselmeeuwen heeft Hessel 3 jaar in het bestuur gezeten waarbij hij het gehele software systeem heeft omgezet naar sportlink. Hierdoor konden onder andere de facturatie van contributie en de boekhouding met elkaar gekoppeld werden.

In 2012 is Hessel volledig voor zichzelf begonnen. Voor de automotive- en bouwsector is hij actief en heeft hij zich toegespitst als software specialist.

Hij kan bedrijven van dienst zijn in;

  • Implementatie van Financiële software Exact Globe, Exact Compact, project software Exact AEC, Financiële software (DBS Financieel), RDP software in de auto branch (Car-IT)
  • Maken van maatwerk oplossingen in Excel en Word en Access
    Financiele overzichten
    Koppelingen tussen applicatie
    Word sjablonen vullen met database gerelateerde gegevens

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: ROTSS
Naam ondernemer: Hessel Romeijn
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-41864392
E-mail: info@rotss.nl
Website: www.rotss.nl

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *