Special Bags – Sporttas en sportkleding bedrukken Zutphen

Een custom made sporttas laten maken in kleine oplage.

Een sporttas met je logo erop voor een team dat je sponsort, als give away op een beurs of aan relaties laat je natuurlijk maken bij Special Bags. Special Bags is namelijk gespecialiseerd in het leveren van special made sporttassen. Model, kleuren en bedrukking bepaal jij!

Als bedrijf wil je in beeld zijn, op elk ogenblik.
Kijk om je heen en ruim 80% heeft een tas bij zich.
Handtassen, boodschappen tassen of -tasjes en sporttassen. Op een groot gedeelte van deze tassen staat een reclame logo. De drager denkt er zelden over na.

Jouw logo op een sporttas.

Heb je er wel eens over nagedacht dat het jouw logo kan zijn? Een keer niet de grootste kruidenier van Nederland of een groot sportmerk, maar gewoon jouw bedrijf in de spotlights. Jouw logo die onbewust door vele ogen gezien wordt.

Volledig maatwerk.

Je kunt het materiaal en de kleuren van de tas kiezen.
Niet alleen de hele tas, maar zelfs per vlak, de stootranden, de ritsen en de banden. Dat klinkt luxe en dat is het ook.
Elk vlak van de tas is te bedrukken, maar we moeten natuurlijk rekening houden met ritsen, naden en banden. Maar voor de rest ga je lekker je
gang. Het aantal logo’s is op zich onbeperkt, maak van de tas gerust een soort krant.
Op de site is overzichtelijk te zien hoe het traject van bestellen in zijn werk gaat en kan via een bestelformulier een bestelling worden geplaatst.

Het minimale aantal tassen per bestelling is goed te overzien, met minimaal 25 stuks blijft het voor veel ondernemers behapbaar. Afhankelijk van de situatie leveren we ook in sets van 15 stuks. 

Special Bags is de enige in Nederland die dit product op deze wijze aanbiedt en is doorgaans goedkoper dan een vergelijkbare tas in de sportwinkel.

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: Special Bags
Naam ondernemer: Tristan Steenmeijer
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-57569135
E-mail: info@special-bags.nl
Website: www.special-bags.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *