Vertical Adventure – Specialist in canyoning en caving Zutphen

Adviseur avontuurlijke ontspanning Zutphen.

Expert in canyoning en caving voor mensen die graag de bergen en grotten in gaan over de hele wereld. Naast de standaard benodigdheden levert Vertical Adventure ook op maat gemaakte producten en geeft advies en verhuurt bergsport materiaal.

Ook voor inspectie van het canyoning en caving materiaal betreft de veiligheid kan men bij Vertical Adventure in Zutphen terecht. En er worden canyontrips, workshops & clinics georganiseerd in thema’s zoals techniek, voorbereiding en redding.

Materiaal canyoning Zutphen.

Canyoning is een sport waarbij men de loop van een rivier door een kloof volgt. Het is dus een sport die vooral in de bergen wordt beoefend. Om de rivier te volgen is het daarbij nodig te wandelen, af te klimmen, te springen, te zwemmen en af te dalen via touw.
Vertical Adventure levert de spullen voor canyoning. Daarnaast is Gertjan outdoor gids en wordt hij ingehuurd om groepen te begeleiden.

Het gidsen doet Gertjan door heel Europa, vooral op terrein met veel bergen, grotten en canyons. Er worden technieken geleerd over enkel touw gebruik tijdens klimmen, grotten, canyoning, Rope Access en reddingstechnieken.
Vertical Adventure biedt Outdoor Consulting, inclusief business plan & sales strategy development.

Interesse in outdoor en bergsport.

De interesse in outdoor en bergsport is ontstaan bij scouting. Ook heeft hij jarenlang met veel plezier bij Bever Zwerfsport gewerkt. Na zijn studie in de bedrijfskunde is hij voor zichzelf begonnen in 2009 door zichzelf te verhuren als gids. Dit deed hij onder andere in de Pyreneeën. Bij de komst van zijn eerste dochter is hij zich meer gaan richten op de verkoop en verhuur van de benodigdheden van bergsport en is canyonzone.nl begonnen in 2013.
Met veel plezier deelt hij zijn passie met outdoor liefhebbers en geeft hij advies en informatie over bergsport en de benodigdheden.

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: Vertical Adventure
Naam ondernemer: Gertjan van Pelt
Werkplaats / Winkel: Maria Rutgersstraat 49, 7207 GX Zutphen
Tel. nr.: 06-20237357
E-mail: info@canyonzone.com
Website: www.canyonzone.nl
 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *