Stukadoor Zutphen – Robin de Greef

Stukadoor Zutphen – Eefde

Als zelfstandig stukadoor gestart in Zutphen is Robin de Greef sinds 2013 met veel plezier aan het werk. Inmiddels is hij gevestigd in Eefde. Robin levert de ‘finishing touch’ die een bouw of verbouw afmaakt. Niet alleen met het vakkundig aanbrengen van stucwerk, maar ook met advies.
De laatste jaren specialiseert hij zich steeds meer in renovaties, restauraties en verbouwingen met natuurproducten.

“In het stukadoren ben ik erg nauwkeurig en ik streef naar kwaliteit. Ik werk voor particulieren, bouwbedrijven, klusbedrijven, aannemers en woningbouwverenigingen. Als zelfstandig ondernemer kunt u op mijn vakkennis en betrouwbare aanpak rekenen en wil ik u graag van dienst zijn.”
Door de interesse in het vak houdt hij zichzelf altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stukadoorsmateriaal en -mogelijkheden. Deze kennis neemt hij mee in het gesprek met de klant, waarin hij graag meedenkt en adviseert. Samen met de ideeën en wensen van de klant tot mooie oplossingen komen, ervaart Robin als zeer eervol. En, gewoon super strak werk leveren vindt Robin ontzettend mooi aan het vak.

Voor verschillende soorten stucwerk kunt u bij Robin terecht:

Sausklaar of behangklaar

Wilt u uw wanden en/of plafonds super strak en glad hebben? Dan kiest u voor sausklaar stucwerk. De wanden worden zo opgeleverd dat deze klaar zijn om gesaust te worden.
Als u wilt behangen, kunt u beter voor behangklaar stucwerk kiezen. Voor behang hoeft het stucwerk net iets minder glad te zijn.

Sierpleister

Verreweg de meest populaire sierpleister is Spachtelputz, een pleister op basis van kunststof. De korrel van Spachtelputz komt voor in verschillende variaties van fijn naar grof: 1 mm, 1,5 mm en 2 mm. De kleurkeuze is heel uitgebreid en eenmaal opgebracht is de pleister kleurvast en scheurt of beschadigt nauwelijks. De fraaie, rustieke en tijdloze uitstraling van Spachtelputz maakt deze sierpleister geschikt voor elk interieur. Van klassiek tot modern, van trendy tot landelijk.

Schuurpleister

Schuurwerk is een wand- of plafondafwerking die wit opdroogt en met een lichte structuur wordt bewerkt waardoor er een schaduweffect ontstaat (wolken draaiende beweging). U kunt kiezen tussen grof schuurwerk of fijn schuurwerk.

Lijsten en ornamenten

Het plaatsen van kroonlijsten, sierlijsten gebeurt met de grootste zorg en perfectie. Het vormt de finishing touch van uw wanden.

Raapwerk / tegelklaar

Raapwerk
Dit is een cementgebonden basislaag (specie) dat veel dikker op de wanden en plafonds gesmeerd wordt. We praten dan over een dikte vanaf 7 mm tot 5 cm. Met raapwerk is het voor mij mogelijk om wanden die scheef zijn, weer recht te maken. Dit lukt doordat je de specie op sommige plaatsen dikker aan kan brengen. Raapwerk wordt door mij vooral toepast op stenen muren, kelders en in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer, doordat het vochtregulerend werkt. Een groot voordeel is dat raapwerk brandvertragend werkt en doordat raapwerk geheel naadloos wordt opgeleverd, zijn er ook geen kieren waar vuur doorheen kan komen.

Tegelklaar
Een tegelklare muur wordt weer ruwer opgeleverd dan een muur waarover u gaat behangen. Dit wordt gedaan omdat hierdoor de specie of tegellijm beter hecht. Een tegelklare muur maak ik recht, waterpas, haaks en in het lood.

Betonstuc

Bent u verliefd op een warme uitstraling en wilt u ‘luxe’ in uw woning? Dan is betonstuc een goede optie. Betonstuc is een waterdicht cementgebonden stucwerk die op verschillende manieren kan worden aangebracht. Een stoere en industriële betonlook behoort tot de mogelijkheden, maar door de betonstuc te voorzien van een gewreven afwerking, ook wel beton ciré genoemd, krijgt betonstuc een steenachtig uiterlijk en kan zelfs de uitstraling van tadelakt worden nagebootst.

Leemstuc

Naast de mooie afwerking die je met leem kunt bereiken, heeft leem uitstekende isolerende eigenschappen. Het zorgt voor een gelijkmatige afgifte van warmte of koude. Verder is het onbrandbaar, dampdoorlatend en daardoor vochtregulerend.

 

“Om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken kom ik graag vrijblijvend bij u langs. Daarbij zal ik actief met u meedenken zodat uw ideeën en wensen voor mooi stucwerk in vervulling zullen worden gebracht.”

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Robin de Greef stukadoorsbedrijf
Naam ondernemer: Robin de Greef
Komt uit: Eefde
Tel. nr.: 06-34040942
E-mail: info@stukadoorzutphen.nl
Website: www.stukadoorzutphen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

2 antwoorden op “Stukadoor Zutphen – Robin de Greef”

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *