Tekstschrijver Zutphen – BrieZiet – Scherpe kijk op tekst

BrieZiet voor een scherpe kijk op tekst – Tekstschrijver Zutphen

Tekstschrijver Zutphen. Brigiet Bluiminck zorgt er met haar teksten voor dat jij en je bedrijf helemaal uit de verf komen. Met een pakkende tekst zet ze jouw boodschap om in woorden zodat een flyer, website of folder zijn doel niet voorbij schiet.

“Al sinds ik kan schrijven, ben ik met teksten bezig. Op mijn zestiende ging ik aan de slag als freelance journalist bij De Gelderlander en na mijn opleiding journalistiek heb ik onder meer gewerkt voor het Deventer Dagblad, Reed Business en Ouders van Nu. Sinds 2010 ben ik zzp’er en schrijf ik voor landelijke publieksbladen, vakbladen en lokale media zoals Zutphense Pracht waar ik hoofdredacteur van ben.”

Tekst en ondernemerschap

“Daarnaast schrijf ik graag voor (lokale) ondernemers. Ik merk dat zij veel te vertellen hebben, maar soms niet weten hoe ze het goed op papier (of web) moeten krijgen. Ik verzorg onder meer webteksten, maar ook nieuwsbrieven, folders, flyers en advertorials. Het leuke is dat iedere onderneming anders is. Elke makelaar verkoopt huizen, maar geeft daar ook op zijn eigen manier kleur aan. Een tekst geeft daarom naar mijn idee ook een eerste indruk van jou en je onderneming. En die kun je maar één keer maken.”

Tekst  en Google – Tekstschrijver webteksten Zutphen

“Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het resultaat. Meer klanten, een betere omzet of meer naamsbekendheid. Een goede website is daarbij onontbeerlijk. En die hoeft helemaal niet heel duur of ingewikkeld te zijn, hij moet vooral passen bij jouw bedrijf én goed gevonden worden door Google. Dankzij verschillende SEO- (Search Engine Optimization) en webtrainingen weet ik hoe het werkt en zorg ik voor een sterkte tekst die past bij jou en je bedrijf.”

Tekst en ontwerp Zutphen

“Mocht je voor je website, flyer of nieuwsbrief ook op zoek zijn naar een mooi ontwerp of wil je een (vernieuwde) huisstijl? Samen met mijn partner Remco Bijl (ook lid van ZZP Zutphen) en vormgever Berthil van den Brink vorm ik Buro Zutphen. Ik doe de tekst, zij zorgen voor vormgeving, techniek en drukwerk. Samen ontzorgen we ondernemers.”

  • Webteksten
  • Teksten voor folders en flyers
  • Boeken & (jubileum)magazines
  • Persberichten
  • Journalistieke teksten
  • Communicatieadvies

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: BrieZiet
Naam ondernemer: Brigiet Bluiminck
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 0575-848829/ 06-25084341
E-mail: brigietb@gmail.com
Website:  www.brieziet.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *