Tekstschrijver Zutphen en teksten redigeren Zutphen – Professionele communicatie

Professionele communicatie Zutphen

Elke ondernemer heeft baat bij goede zakelijke teksten. Of het nu gaat om online teksten, mails of brieven, offertes, memo’s of rapporten. Maar een trefzekere tekst schrijven is nog een hele klus. Marc Draijer biedt ondersteuning aan zakelijke schrijvers die teksten willen schrijven met effect. Hij verzorgt trainingen over strategisch en klantgericht schrijven, coacht zakelijke schrijvers, en schrijft, redigeert en corrigeert teksten.

Strategisch en klantgericht schrijven

Wie effect wil bereiken met een tekst, moet meer doen dan alleen goede argumenten opsommen.
Ook de bedrijfscultuur van de ontvanger en de structuur en stijl van de tekst spelen een belangrijke rol. In de schrijftrainingen van de Schrijversstudio wordt gekeken wat dit in uw praktijk inhoudt. U en/of uw medewerkers leren niet alleen de boodschap duidelijk over te brengen, maar ook de juiste snaar te raken bij de beoogde doelgroep.

Achtergrond Marc

Marc werkte jarenlang als docent Communicatievaardigheden in het hoger onderwijs. Aan de HAN gaf hij les in online communicatie, aan de Universiteit Twente in bedrijfscommunicatie en academisch schrijven. Marc startte in 2007 zijn bedrijf de Schrijversstudio, eerst als parttimer, vanaf 2013 als fulltime ondernemer. Hij verzorgt trainingen voor een breed scala aan organisaties, waaronder zowel grote, internationaal opererende bedrijven als bedrijven in het mkb. Daarnaast geeft hij les als freelance docent bij enkele onderwijsorganisaties en post-hbo-opleidingen.

Over zakelijke schriftelijke communicatie publiceerde Marc drie boeken: Artikelen schrijven voor professionals, Offertes schrijven en Rapporteren in PowerPoint.

De Schrijversstudio ondersteunt professionals bij hun zakelijke schrijfwerk met:

    • blended trainingen professionele bedrijfscommunicatie;
    • schrijfcoaching;
    • schrijven van teksten (PowerPointrapport, offertes, webteksten, mailings);
    • tekstredactie en tekstcorrectie.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: De Schrijversstudio
Naam ondernemer: Marc Draijer
Werkadres: Zonnehorst 5, 7207 BT Zutphen
Tel. nr.: 06-34094442
E-mail: m.draijer@deschrijversstudio.nl
Website: www.deschrijversstudio.nl

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *