Telefoonservice – ViA Visee – Virtueel Assistent

Telefoonservice ViA Visee

Lukt het jou als drukbezette en succesvolle ondernemer om altijd goed bereikbaar te zijn? Of merk je dat door deze drukte potentiële en ook bestaande klanten steeds vaker genoegen moeten nemen met een voicemail of antwoordapparaat?
Bijvoorbeeld tijdens afwezigheid / overleg / pauzes / vakantieperiodes, maar ook ingeval van ziekte en bij grote onverwachte drukte of een te krappe personeelsbezetting, is Telefoonservice ViA Visee de oplossing!

Weet je dat een groot deel van de bellers geen bericht inspreekt en dan is het te hopen dat ze later nog een keer terugbellen. Welke kansen / contacten / afspraken loop je hiermee mis?

Dit kan eenvoudig anders.

Professionele telefoonbeantwoording voor je bedrijf

Telefoonservice ViA Visee beantwoordt persoonlijk en professioneel de telefoongesprekken met jouw bedrijfsnaam – als visitekaartje van het bedrijf. Wij kunnen de eerste informatie verstrekken, op verzoek een gesprek doorverbinden en geven direct een terugkoppeling via mail en/of een bericht via WhatsApp. Deze doorschakeling is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur; met uitzondering van de erkende feestdagen. Probeer het een maand op proef!

Virtueel Assistent

Naast deze telefoonservice is Clary ook Virtueel Assistent (VA). Zij ondersteunt ondernemers op het gebied van agendabeheer, mailverwerking, correspondentie, klantencontact. Dit doet zij met allerlei technische hulpmiddelen op een rustige werkplek vanuit huis. Een werkplek op de locatie van de opdrachtgever is dus niet nodig. Clary heeft jarenlange ervaring in verschillende secretariële functies en is begin 2016 voor zichzelf begonnen. De dankbaarheid die deze ondersteunende dienstverlening oplevert, geeft Clary nog steeds heel veel voldoening. Competenties die bij haar passen zijn: integer, flexibel, enthousiast, proactief.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: ViA Visee
Naam ondernemer: Clary Visee
Komt uit: Kilder
Tel. nr.: 06-46767365
E-mail: clary@via-visee.nl
Website: www.via-visee.nl

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *