Timmerwerk Dirk Jan Brummelman – Timmerman Eefde

Timmerman Eefde

Dirk Jan Brummelman is een gedreven en creatieve timmerman in Eefde met ruim 20 jaar ervaring. In 2013 is hij voor zichzelf begonnen onder de naam Timmerwerk Dirk Jan Brummelman.

Dirk Jan heeft veel ervaring in timmerwerk, waaronder onderhoud, restauratie, renovatie, verbouw en aanbouw. Hij beschikt over een eigen werkplaats in Eefde waarin hij van alles kan realiseren, zoals kozijnen en mooi sierlijstwerk.

Alles in overleg

Door middel van tekenwerk laat hij zien hoe bijvoorbeeld uw carport, veranda, kozijn, trap of afdak eruit kan komen te zien, zodat u hier een duidelijk beeld van krijgt. In overleg komt hij tot een mooi en tevreden resultaat die het beste bij uw (financiƫle) situatie en wensen past.

Samenwerking professionele timmermannen

Dirk Jan werkt veel samen met andere professionele timmermannen en bouwspecialisten in Eefde en omstreken, waardoor hij een breed aanbod aan kennis en ervaring heeft. Bij bouw gerelateerde vraagstukken waar Dirk Jan niet in is gespecialiseerd, spreekt hij zijn netwerk van vakmensen aan.

Hieronder staan een aantal foto’s van Dirk Jan’s timmerwerk. Meerdere foto’s van zijn werkvindt u op zijn website.
Voor vragen of een kennismaking kunt u bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Timmerwerk Dirk Jan Brummelman
Naam ondernemer: Dirk Jan Brummelman
Komt uit: Eefde
Tel. nr.: 06-30315268
E-mail: info@timmerwerkdjbrummelman.nl
Website: www.timmerwerkdjbrummelman.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

3 antwoorden op “Timmerwerk Dirk Jan Brummelman – Timmerman Eefde”

  1. Dirk Jan heft drie dakramen bij ons geplaatst op zolder. Er was een goede afstemming, hij hield zich aan de afspraken, en het resultaat is goed. In 1 woord; Betrouwbaar.

  2. Dirk Jan heeft bij ons een nieuwe carport en schutting gemaakt. De afwerking is strak. Door onze wensen te combineren met zijn eigen kennis en kunde staat er nu een mooi geheel.

  3. Dirk Jan heeft voor ons twee ijzeren ramen in een schuur vervangen door een kozijn met openslaande deuren. Hij heeft dat heel netjes gedaan. Er passen precies vier standaardformaat deuren in. De schuur is een mooi tuinhuis geworden! Prima werk, we zijn er blij mee.

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *