Tips voor (startende) zzp’ers!

Tips voor (startende) zzp’ers!

de Startversneller

startversneller zzp ondernemersWist je dat je via de Startversneller van de provincie financiële ondersteuning kan krijgen bij de groei van je ondernemerschap?

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland of Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van € 1.000,- om te besteden aan business coaching en een tweede voucher van € 1.000,- om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding.

Belangrijke voorwaarde is dat je fulltime bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen. Kijk op www.destartversneller.nl voor meer informatie.

ZZP Zutphen-lid Margot Morrenhof is aangesloten bij de Startversneller en zij kan helpen om je succes als ondernemer te vergroten met hulp van de provincie:

margot-morrenhof-businesscoach-deventer-zzp-zutphen
Margot Morrenhof, Businesscoach

 

Margot Morrenhof helpt jou te bouwen aan het fundament voor jouw succesvolle onderneming met een helder plan, duidelijke doelen en een haarscherp business concept.

 

 


Tip over marketing

minnemaakt-grafisch-ontwerp-zutphen
Jasmijn Meijer – Minnemaakt,
Grafisch ontwerper Zutphen

Laat een goed logo ontwerpen! 🙂
Op deze manier wordt je onderneming zichtbaar.
Combineer dit logo met een duidelijke huisstijl en website en de basis is gelegd voor de uitstraling van je bedrijf.
Alle verdere marketing uitingen zoals bijvoorbeeld advertenties, brochures en/of (digitale) magazines zullen herkenbaar zijn voor (toekomstige)klanten.

Jasmijn Meijer-Minnema, Minnemaakt

 


Vakman-Ondernemer BBL 1-jarige opleiding

Opleiding ondernemer-vakman BBL
Opleiding ondernemer-vakman BBL

Tijdens deze 1-jarige opleiding maak je kennis met verschillende onderwerpen.

Eigen onderneming, duurzaamheid, personeel & organisatie, competenties, presenteren, netwerken, portfolio, plannen en organiseren, managen, klantgerichtheid, organiseren van evenementen, promotie, social media.

Naast de algemene vakken Nederlands, Engels, Rekenen en Loopbaan Burgerschap krijg je les in Marketing, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Recht en Management.
Je kunt deze opleiding verbreden of verdiepen met de volgende keuzedelen: E-commerce, digitale vaardigheden of doorstroming naar HBO.

Meer informatie en aanmelden op Aventus Opleidingen Vakman Ondernemer.