Trainer/coach stresspreventie Deventer

Trainer en coach stresspreventie Deventer.

Melanie heeft in 2019 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen en geeft daarbij coaching en training in onder andere assertiviteit, stress- en depressieve preventie.

Nadat Melanie haar psychische opleiding had gevolgd bleef ze werken bij het bedrijf waar ze stage liep en is daar een aantal jaren cognitief trainer geweest. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan met het geven van diverse trainingen zoals omgaan met veranderingen, energieverdeling en plannen en organiseren.

Wat ze erg leuk vindt om te doen is het trainen bij bedrijven. Dit geeft vaak verassende nieuwe inzichten en werknemers kunnen direct praktisch aan de slag.
Zo geeft ze onder andere de bedrijfstraining omgaan met stress op de werkvloer en een
Assertiviteitstraining. Assertiviteit is een training waar veel mensen iets aan kunnen hebben en levert direct resultaat voor jezelf op. Een positieve werksfeer brengt ze terug door binnen een team de doelen en team rollen helder te maken waardoor er gezamenlijk aan een missie gewerkt kan worden.

Over Melanie;

Een aantal jaar geleden is ze begonnen met de opleiding toegepaste psychologie aan het Saxion in Deventer. Ze wilde meer weten over hoe het brein in elkaar zit, hoe mensen denken en wat hen beweegt om dingen wel of juist niet te doen. Ze besloot haar te specialiseren in de neuro- en klinische psychologie. Hierbij heeft ze bijvoorbeeld geleerd hoe denkprocessen werken, hoe je op verschillende manieren je gedrag kunt beïnvloeden en hoe mensen gemotiveerd kunnen worden. Tevens heeft ze geleerd dat mensen soms vastlopen en niet meer weten wat ze kunnen doen. Dit vastlopen kan op allerlei vlakken gebeuren denk aan werk, privé, sociaal, etc. Haar kennis en ervaring wordt ingezet tijdens het trainen en coachen.

Training en Coaching.

See it Bright biedt trainingen, (team) coaching en workshops aan voor mensen met stress, somberheids klachten en assertiviteitsproblematiek.
Het doel van training of coaching is om grip te krijgen op het gedrag van de individuele werknemer en dat van de groep als geheel. Vaak zijn er problemen in de communicatie en/of de samenwerking. Tijdens een training of (team) coaching wordt er gekeken naar opvattingen, cultuur en gewoonten.
Een training of (team) coaching kan jouw bedrijf veel opleveren. Goed functionerende medewerkers zijn ten slotte het meest waardevolle bezit van een bedrijf.

Wil jij een positievere werksfeer ontwikkelen binnen het team?
Medewerkers die elkaar waarderen en goed communiceren met elkaar?
Dat er productief gewerkt wordt en langdurige stress voorkomen wordt?

Neem gerust contact op voor meer informatie, ik kom graag vrijblijvend op gesprek.

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: See it Bright
Naam ondernemer:  Melanie Voortman
Komt uit: Deventer
Tel. nr.:
 06-39780502
E-mail: info@seeitbright.nl
Website: www.seeitbright.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *