Uitvaartzorg Zutphen De Calavon – Uitvaartplanner Zutphen – Jeannette

Uitvaartzorg Zutphen e.o. – Afscheidszorg De Calavon

Uitvaartplanner Zutphen. Voor Jeanette van der Beek is het beroep als uitvaartplanner een lang gekoesterde wens. Ze heeft in 2016 de mogelijkheid gekregen zelfstandig uitvaartplanner te worden. Ze werkt nu als uitvaartplanner in omgeving Zutphen, Lochem en Bronckhorst.

Op een wijze die in de familie eerder werd aangehouden gaat ze te werk, namelijk zonder provisie. Je betaalt puur voor de diensten. Dit deed haar overgrootvader, die in 1925 een uitvaartonderneming startte in Rotterdam, ook op deze manier.

Wat vooraf ging

Jeanette heeft 25 jaar gewerkt op het makelaarskantoor van haar man en daarna tijdelijk aan de centrale informatiebalie van de rechtbank Zutphen, waar haar organisatorische vaardigheden goed van pas kwamen. Deze vaardigheden kan ze nu ook volledig benutten als uitvaartplanner.

“Nu onze vier kinderen volwassen zijn en hun eigen weg gaan, is voor mij de tijd aangebroken om te kunnen gaan doen wat ik al jaren wil, werken als uitvaartplanner.
Ik durf te zeggen dat ik geschikt ben om mensen op een kwetsbaar moment in hun leven te begeleiden en bij te staan, te helpen en adviseren of gewoon naar ze te luisteren. Het is erg fijn om als uitvaartplanner voor de nabestaanden een afscheid zo optimaal mogelijk te laten verlopen, een afscheid waar men met een goed gevoel op terugkijkt. Ik ben er dan ook van overtuigd dat een goede begeleiding van grotere waarde is dan wellicht in eerste instantie wordt gedacht. Een afscheid kun je immers maar één keer doen!”

Inloopspreekuur uitvaartvragen – Uitvaartplanner Zutphen

Elke woensdagochtend van 10.00–11.00 uur is Jeanette te vinden in ’t Warnshuus Dreiumme te Warnsveld.
Heeft u vragen die betrekking hebben op de uitvaart of daaraan gerelateerde onderwerpen, dan kunt u hiervoor bij Jeanette terecht.
Natuurlijk mag u daar ook altijd even langskomen om kennis te maken.
Uiteraard is een huisbezoek ook mogelijk, neemt u daarvoor gerust contact op.

Jeanette van der Beek – van Leeuwen | Uitvaartplanner Zutphen

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Afscheidszorg De Calavon
Naam ondernemer: Jeanette van der Beek – van Leeuwen
Komt uit: Warnsveld
Tel. nr.: 06-51616993
E-mail: info@decalavon.nl
Website: www.decalavon.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS 

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *