Van Trommel-Reijers uitvaartzorg – Uitvaartzorg Zutphen Lochem

Uitvaartzorg Zutphen e.o.

Wanneer iemand komt te overlijden, is dat voor de directe omgeving een ingrijpende gebeurtenis. Mensen zijn ontredderd en onthand. Weten niet welke stappen het eerst gezet moeten worden. Dat is het moment om mij in te schakelen. Ik ben degene die ontzorgt op basis van RUST, VERTROUWEN, EMPATHIE en DESKUNDIGHEID. Daarbij is er ruimte voor vragen, verdriet, angst en emotie.

Stap voor stap begeleid ik de familie, ik schep voorwaarden, ik ondersteun, neem taken uit handen en probeer anderzijds taken bij mensen te laten opdat zij bij het afscheidsproces betrokken blijven. Dit maakt deel uit van hun eerste stappen van rouwverwerking.

Ik luister, geef passend advies, dring mij niet op, maar treed daadkrachtig op op essentiële momenten. De familie kan de organisatie volledig aan mij overlaten en blind op mij vertrouwen. Ik ben “onzichtbaar zichtbaar”.

Ik ben een “mensenmens”, heb dat altijd in mijn werk maar ook privé kunnen uitdragen. Ik besteed graag en goed aandacht aan zowel kinderen als volwassenen. Als directeur van basisscholen en als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (BABS) draait het om de mens en het verhaal. Daar horen vele momenten van vreugde bij, maar ook momenten van zorg en verdriet. De dood is daar onlosmakelijk mee verbonden. Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat ik feilloos aanvoel wat mensen nodig hebben en welke rol ik daarin kan vervullen.

Men kan 24/7 een beroep op mij doen, ongeacht of men een uitvaartverzekering heeft of niet. Ik zorg ervoor dat alle betrokkenen na een intensieve periode kunnen spreken van een passend VOOR GOED AFSCHEID.

Uitvaartzorg Lochem

Met ingang van januari 2017 heb ik formeel Het Keerpunt in Lochem overgenomen. Zwany Geukens zag zich om privéredenen genoodzaakt haar uitvaartwerkzaamheden te beëindigen. Zij zocht iemand die, net als zij, heel nauwkeurig en zorgvuldig nabestaanden ondersteunt. Na samen een familie te hebben begeleid, bleek al gauw dat wij dezelfde stijl en benadering hanteren. Ook mensen in Lochem en omgeving kunnen er dus op vertrouwen dat de uitvaart van hun dierbare bij mij in goede handen is.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Van Trommel–Reijers Uitvaartzorg
Naam ondernemer: Martine van Trommel-Reijers
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-46626630
E-mail: martine@vantrommel-reijersuitvaartzorg.nl
Website: www.vantrommel-reijersuitvaartzorg.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *