VDL Financiële zorg – Schuldhulpverlening, budget coaching, budget beheer.

Schuldhulpverlening, budget coaching, budget beheer Vierakker

Bennie van der Linden is zijn hele leven al ondernemend in het begeleiden van mensen geweest. Sinds begin 2017 richt hij zich op persoonlijke schuldhulpverlening, budget coaching en budget beheer in Zutphen e.o.

Bennie werkt al ruim 35 jaar binnen de Sociale Werkvoorziening en is daar verantwoordelijk voor een groep van 80 personen. Wat hij het mooist vindt aan dit werk, is het helpen van mensen die dat nodig hebben. Daarnaast heeft Bennie iets met cijfers. Deze combinatie en de ervaring om mensen binnen de SW te ondersteunen, heeft ervoor gezorgd dat Bennie graag persoonlijke schuldhulpverlening wil bieden.
Hij wil mensen graag helpen om met schuldeisers tot een oplossing te komen waardoor mensen weer tot rust komen. Hij is momenteel bezig zijn Kiwa certificaat voor schuldhulpverlening af te ronden.

Schuldhulpverlening, budget coaching en budgetbeheer

Met schuldhulpverlening kan bemiddeld worden tussen de loonbeslagnemer en de cliënt, maar er kan ook bijvoorbeeld hulp worden geboden bij het aanvraagproces van toeslagen, zoals zorgtoeslag of huurtoeslag.
Via gemeenten, woningcorporaties, bedrijven, maar ook per particuliere aanvraag, kan de hulp op gebied van budgetcoaching en budgetbeheer worden gegeven.

“Het is mooi om te zien hoe mensen weer helemaal opleven nadat je ze net dat duwtje of advies hebt gegeven zodat ze verder kunnen.”

Diensten

Financiën:

  • Schuldhulpverlening
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer

Administratie:

  • Verzorgen persoonlijke administratie
  • Aanvragen diverse toeslagen
  • Betalingen organiseren
  • Verzekeringen beoordelen
  • Hulp bij belasting aangifte

VDL Financiële zorg is aangesloten bij Geldzorgnet.
Dit is een landelijke organisatie van professionals in de Financiële Zorg. Door de aansluiting bij dit collectief blijft de kennis actueel en kan goede zorg worden geboden.
Ook is VDL Financiële zorg aangesloten bij Schuld Hulp Maatje Zutphen. Schuld Hulp Maatje is een initiatief van de kerken in Nederland. De vrijwilligers bieden hulp aan mensen die te maken hebben met (dreigende) schulden. Zonder oordelen en snel.

Voor meer informatie of bij vragen neem gerust contact op.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: VDL Financiële zorg
Naam ondernemer: Bennie van der Linden
Komt uit: Vierakker
Tel. nr.: 06-53232840
E-mail: info@bennievanderlinden.nl
Website: www.bennievanderlinden.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *