Verandermanagement en coaching van teams en organisaties Zutphen

All About Change – Verandermanagement Zutphen en coaching van teams

Verandermanagement Zutphen. Cora Reijerse is al ruim 40 jaar werkzaam in HR management en psychologie. Ze verzorgt trainingen aan teams, maar ook individueel biedt ze coaching en advies.
Met enorm veel ervaring en inzicht op zak weet ze mensen nieuwe energie te geven waardoor de motivatie weer terugkomt.

Eerder was Cora eigenaar van een psychologisch adviesbureau. Hiermee begon haar zelfstandig ondernemerschap, zo’n 25 jaar geleden. Daarvoor had ze HR- advies functies bij verschillende adviesbureaus.
In 2007 is ze All About Change begonnen en biedt hiermee begeleiding en training aan teams en individu.

Appreciative Inquiry / Waarderend Organiseren

Cora heeft zich met All About Change toegelegd op het begeleiden van veranderingsprocessen en de ontwikkelprocessen van zowel teams als organisaties. Ze werkt graag met teams en behaalt met haar aanpak bij zeer verschillende teams opmerkelijk positieve resultaten. Hierbij gebruikt zij graag de visie en methodiek van Appreciative Inquiry.

Appreciative Inquiry is niet gepland veranderen vanuit een mechanisch mens- en organisatiebeeld, maar met een duidelijk thema voor ogen:
Veranderen is gebaseerd op de positieve kern (kracht en verlangens) van de persoon en de verbinding die hij van daaruit maakt, met zijn werk en de organisatie waar hij deel van is. Het collectieve beeld van de toekomst en de betrokkenheid van de medewerkers zorgen ervoor dat het daadwerkelijk dingen anders gaan doen, weinig moeite meer kost. Veranderen gaat vanzelf.

Cora geeft geregeld lezingen en verzorgt workshops over Appreciative Inquiry en de toepassingen daarvan.

Het werken laten werken

Tenslotte komt de kracht van een team neer op het laten werken van een team.
Dit kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd, en dat is ook heel goed. Soms kan een team goed aangegeven waar behoefte aan is. Daar wordt vervolgens aan gewerkt met aansluitende trainingen en/of oefeningen. Meestal is het al een belangrijke stap om de teamleden met elkaar in contact te brengen zodat ze elkaar beter leren kennen. Als mens en als collega.
Met de benodigde kennis weet Cora de training en begeleiding aan te sturen zodat een sterker team zich vormt met beter en gelukkig werkende individuen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: All About Change
Naam ondernemer: Cora Reijerse
Komt uit: Zutphen
Tel.nr.: 06-53120155
E-mail: info@allaboutchange.nl
Website: www.allaboutchange.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *