Verkoopstylist, vastgoedstylist Eefde – Alvast Goed! Vastgoedstyling

Vastgoedstylist en virtueel assistent Eefde.

Met oog voor detail en het geheel, plus inzicht in de mogelijkheden, weet vastgoedstylist Jolanda huizen in de verkoop sneller en tegen een hogere prijs verkocht te krijgen. Begin 2018 is ze voor zichzelf begonnen met haar bedrijf Alvast Goed! Vastgoedstyling.

Jolanda kan bij huizen door de inrichting heen kijken en ziet de mogelijkheden die het biedt.
Dit kunnen de mogelijkheden van ruimtes zijn, zoals een rommelhok dat ze in een slaapkamer weet te veranderen, maar ook de mogelijkheden van het hele huis om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken. Met vastgoedstyling de nadruk leggen op de mooiste aspecten van landelijk gelegen huizen is wat ze het liefst doet.

De mogelijkheden van een huis laten zien.

Een oude boerderij op een prachtige locatie met verouderde badkamer, oude keuken, vloerbedekking in de woonkamer en jaren 70 meubels, weet Jolanda om te toveren tot een woonhuis waar jonge stellen en gezinnen in geïnteresseerd zijn.

Natuurlijk is ieder huis verschillend en dient er bij het ene huis meer te gebeuren om het aantrekkelijker te maken op de woningmarkt dan bij het andere huis. Met andere gordijnen en kleurgebruik in het interieur kan er al een hele verandering ontstaan. Soms is er meer nodig door bijvoorbeeld muren een andere kleur te geven. De beste opties zullen vooraf in overleg doorgenomen worden.

Fotografie voor op verkoopsites van woningen.

Wanneer de restyling van het huis klaar is, worden foto’s gemaakt waarop de grootte van de ruimtes en de lichtinval goed worden weergegeven. Onderaan de advertentie zijn voorbeelden te zien van twee voor en na situaties.

Virtueel Assistent.

Naast vastgoedstyling werkt Jolanda ook als Virtueel Assistent onder de bedrijfsnaam Alvast Goed! VA Support. Als VA neemt ze actief online marketing en organisatorische taken uit handen, zodat de ondernemer zich kan richten op de kernactiviteiten en geen kostbare tijd kwijt is aan randzaken. Hierbij kun je denken aan het opzetten van marketing strategieën en funnels, social media posts maken en inplannen, Facebook adverteren, bijhouden website, schrijven van blogs of nieuwsbrieven, maken van video’s, administratie, klantenservice of alles regelen rondom de dienstverlening.
Jolanda gaat graag met een kop koffie met je rond de tafel om te kijken waar je knelpunten in de bedrijfsvoering liggen!

Achtergrond Jolanda.

Jolanda heeft jarenlang met veel plezier als secretaresse/management assistent in een zorginstelling gewerkt. Toen dit door reorganisaties veranderde, is ze gaan nadenken over wat haar écht blij maakt.
Altijd al vond ze het leuk om te zien hoe woningen op verkoopsites gepresenteerd staan. En in woningen zelf was ze ook altijd geïnteresseerd, heel wat keren is ze verhuisd en telkens vond ze de zoektocht naar een geschikte woning een heel mooi traject. Tientallen, misschien wel honderden huizen heeft ze bekeken.
Jolanda had eerder al eens een introductiecursus vastgoed gedaan, in 2017 kwamen daar de opleiding verkoopstylist en een workshop interieurfotografie bij.
Sinds begin 2018 is ze zelfstandig vastgoedstylist en hoopt vele huizen in hun échte waarde te mogen zetten.

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: Alvast Goed! Vastgoedstyling & VA Support
Naam ondernemer: Jolanda Cornegoor
Komt uit: Eefde
Tel.nr.: 06-83919365
E-mail: info@alvastgoedstyling.nl
Websites: www.alvastgoedstyling.nl en www.alvastgoedvasupport.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *