Verzuimbegeleiding Brummen – Quatre Mains Verzuimbegeleiding

Casemanager Verzuim Brummen – Zutphen

Janneke Blankman is Casemanager Verzuim onder de naam Quatre Mains Verzuimbegeleiding. Begonnen in Brummen, houdt ze nu kantoor in Zutphen. Janneke biedt een persoonlijke en adequate begeleiding en aanpak voor werkgevers die te maken hebben met een zieke medewerker.

Ziekteverzuim begeleiding

Janneke heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van zieke medewerkers naar een duurzaam herstel. Met als achtergrond de opleiding Personeel & Arbeid en 12 jaar in de functie van HR-medewerker, is zij als vervolg hierop afgestudeerd als Casemanager Verzuim. Met haar eigen stijl weet ze een positief verschil te maken in de huidige commerciële verzuimbegeleiding.

Quatre Mains Verzuimbegeleiding

Janneke heeft ervaren dat een persoonlijke aanpak het beste werkt. Mede daarom besloot ze om haar eigen bedrijf te starten. In 2021 is ze voor zichzelf begonnen. Janneke is in staat flexibeler in te spelen op de behoeften van werkgever en zieke medewerker. Hierdoor zijn de kansen op een succesvol verloop vele malen groter. Quatre Mains Verzuimbegeleiding ondersteunt en ontlast in de complexe regelgeving van ziekteverzuim.

De naam Quatre Mains verzuimbegeleiding komt van mijn oude zeilboot. Dit bootje heette Quatre Mains. Het bootje moest je met z’n tweeën zeilen. Het kon niet alleen. Je had 4 handen nodig om te kunnen zeilen. Quatre Mains in het Frans. Ik vind dit een mooie symboliek om te gebruiken in mijn werk. Ik vind het belangrijk om een goede werkrelatie te behouden tussen de werkgever en de werknemer; Quatre Mains. Een werkgever kan niet zonder een goede werknemer en een werknemer kan niet zonder een goede werkrelatie met zijn werkgever.

De Quatre Mains zijn in mijn ogen daarom ook de werkgever en de werknemer. In deze samenwerking wordt er een goede koers gevaren. Ik ben er om te navigeren bij verzuim- en re-integratietrajecten.

Re-integratietrajecten

Naast de commerciële verzuimbegeleiding biedt Janneke begeleiding bij eerste en tweede spoor re-integratie trajecten waarbij vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers centraal staat. Dit met als doel om een goede en gezonde werkrelatie te behouden tussen de werknemer en werkgever.

 
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Quatre Mains Verzuimbegeleiding
Naam ondernemer: Janneke Blankman
Werkadres: Zonnehorst 5, 7207 BT  Zutphen
Tel. nr.: 06-13777466
E-mail: info@qmverzuim.nl
Website: www.qmverzuim.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *