Virtueel Assistent – Alvast Goed! VA Support

Virtueel Assistent (technisch VA) – online bedrijfsondersteuning

Jolanda Cornegoor werkt als technisch VA onder de naam Alvast Goed! VA Support. Als technisch Virtueel Assistent richt ze zich met name op het bouwen van online leeromgevingen met de koppeling daarvan aan een betalings- en mailingssysteem.

Met de omslag door corona zijn veel ondernemers ervan bewust geraakt dat ze kun kennis ook online kunnen verkopen voor een continue stroom aan klanten. Maar hoe maak je van je kennis een online verdienmodel? Daar komt heel wat techniek bij kijken. Jolanda neemt je dat uit handen, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met de inhoud en de sales van je programma. Meer weten? Neem hier een kijkje!

Ook  kun je bij Jolanda terecht voor aanpassingen aan je WordPress website, het plaatsen van blogs of het inrichten van een mailsysteem via Laposta.

Management Assistent – Office Manager

Naast online bedrijfsondersteuning kan Jolanda in overleg ook ingezet worden als Management Assistent of Office Manager op locatie (hybride werken). Haar jarenlange ervaring op het secretariële vlak heeft ervoor gezorgd dat ze breed inzetbaar is. Sinds 2017 is ze freelancer.

ZZP Zutphen – ZZP Bronckhorst

Als verlengde op haar VA-schap heeft Jolanda in 2019 de kans met beide handen aangegrepen om het netwerk ZZP Zutphen over te nemen, waarna de start van ZZP Bronckhorst in 2020 volgde.

“Ik kom uit een echt bouwnest met interesse voor alles wat met bouwen, verbouwen en interieur te maken heeft, ik heb jaren in de zorgsector gewerkt met verschillende coaches en therapeuten, ben als Vastgoedstylist geïnteresseerd in vastgoed en fotografie en als Virtueel Assistent ondersteun ik ondernemers met marketing en allerlei andere randzaken.

Bij ZZP Zutphen  en ZZP Bronckhorst komt alles samen, waarbij ik het mooi vind om die bedrijfstakken samen te brengen. Ik hou niet van ‘moeten’, maar hoe leuk is het om iemand anders zonder veel moeite verder te kunnen helpen? Alleen al door te weten wat je voor elkaar kunt betekenen. Ondanks alle mooie online technieken is het elkaar ‘live’ kennen toch de beste basis voor vertrouwen. Vertrouwen om bij elkaar te kopen, elkaar een dienst te verlenen of te gunnen, of elkaar vrijblijvend te helpen. Uiteindelijk lopen we als eenpitters vaak tegen dezelfde dingen aan!”

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Alvast Goed! VA Support
Naam ondernemer: Jolanda Cornegoor
Komt uit: Harfsen
Tel.nr.: 06-83919365
E-mail: info@alvastgoedvasupport.nl
Websites: www.alvastgoedvasupport.nl,  www.zzpzutphen.nl en www.zzpbronckhorst.nl

Social media:

Facebook ZutphenInstagramLinked In

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *