Virtueel Assistent en Vastgoedstylist Eefde – Alvast Goed! Vastgoedstyling & VA Support

Virtueel Assistent (VA) – bedrijfsondersteuning (online)

Jolanda Cornegoor werkt als Virtueel Assistent onder de bedrijfsnaam Alvast Goed! VA Support. Als VA neemt ze actief online marketing en organisatorische taken uit handen, zodat de ondernemer zich kan richten op de kernactiviteiten en geen kostbare tijd kwijt is aan randzaken.

Hierbij kun je denken aan het opzetten van marketing strategieën en funnels, social media posts maken en inplannen, bijhouden van website, schrijven van blogs of nieuwsbrieven of het opzetten van een online programma. Jolanda gaat graag met een kop koffie met je rond de tafel om te kijken waar je knelpunten in de bedrijfsvoering liggen.

“Als VA richt ik me met name op zzp’ers: zij die alles in hun bedrijf alleen doen, maar daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Er komt zoveel meer bij de bedrijfsvoering kijken dan alleen datgene waarvoor je ondernemer bent geworden! En dat is vaak niet waar de passie ligt. Maar wel die van mij! Graag ontzorg ik jou, zodat jij je kunt bezighouden met je corebusiness. En ik met datgene waarom ik Virtueel Assistent ben geworden. Een win-win situatie, lijkt me!”

Vastgoedstyling Eefde

Naast online bedrijfsondersteuning werkt Jolanda ook als Vastgoedstylist onder de bedrijfsnaam Alvast Goed! Vastgoedstyling. Met oog voor detail en het geheel, plus inzicht in de mogelijkheden, weet Jolanda huizenverkopers te overtuigen van het belang van een goede eerste indruk. In 2017 is ze voor zichzelf begonnen.

Jolanda kan bij huizen door de inrichting heen kijken en ziet de mogelijkheden die het biedt. Dit kunnen de mogelijkheden van ruimtes zijn, zoals een rommelhok dat ze in een slaapkamer weet te veranderen, maar ook de mogelijkheden van het hele huis om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken. Met vastgoedstyling kun je de nadruk leggen op de focuspunten en mooiste aspecten van een huis.

Fotografie voor op verkoopsites van woningen

Wanneer de restyling van het huis klaar is, worden foto’s gemaakt waarop de grootte van de ruimtes en de lichtinval goed worden weergegeven. Onderaan de advertentie zijn voorbeelden te zien van twee voor en na situaties.

ZZP Zutphen – ZZP Bronckhorst

Als verlengde op haar VA-schap heeft Jolanda in 2019 de kans met beide handen aangegrepen om het netwerk ZZP Zutphen over te nemen, waarna de start van ZZP Bronckhorst in 2020 volgde.

“Ik kom uit een echt bouwnest met interesse voor alles wat met bouwen, verbouwen en interieur te maken heeft, ik heb jaren in de zorgsector gewerkt met verschillende coaches en therapeuten, ben als Vastgoedstylist geïnteresseerd in vastgoed en fotografie en als Virtueel Assistent ondersteun ik ondernemers met marketing en allerlei andere randzaken.

Bij ZZP Zutphen  en ZZP Bronckhorst komt alles samen, waarbij ik het mooi vind om die bedrijfstakken samen te brengen. Ik hou niet van ‘moeten’, maar hoe leuk is het om iemand anders zonder veel moeite verder te kunnen helpen? Alleen al door te weten wat je voor elkaar kunt betekenen. Ondanks alle mooie online technieken is het elkaar ‘live’ kennen toch de beste basis voor vertrouwen. Vertrouwen om bij elkaar te kopen, elkaar een dienst te verlenen of te gunnen, of elkaar vrijblijvend te helpen. Uiteindelijk lopen we als eenpitters vaak tegen dezelfde dingen aan!”

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Alvast Goed! Vastgoedstyling & VA Support
Naam ondernemer: Jolanda Cornegoor
Komt uit: Eefde
Tel.nr.: 06-83919365
E-mail: info@alvastgoedvasupport.nl
Websites: www.alvastgoedvasupport.nl www.alvastgoedstyling.nlwww.zzpzutphen.nl en www.zzpbronckhorst.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *