Visual designer – Studio Dutches Zutphen

Visual designer Zutphen

Karin Verputten van Studio Dutches uit Zutphen heeft een creatief bureau voor visuele communicatie, waarmee ze bedrijven en organisaties helpt met het vormgeven van een onderscheidende identiteit en heldere communicatie, van concept tot realisatie. Van het ontwerpen van brochures, boeken, jaarverslagen, digitale formulieren, websites en illustraties tot en met een nieuw merk of nieuwe huisstijl.

Visuele communicatie Zutphen

Studio Dutches ontwikkelt visuele communicatie die werkt. Doelstellingen worden vertaald in creatieve oplossingen. Van het creëren en doorvoeren van een nieuwe branding (de look & feel, de huisstijl) tot en met de realisatie van nieuwe communicatiemiddelen, zowel gedrukt als digitaal. De essentie is steeds hetzelfde: de boodschap visueel vertalen naar de doelgroep.

Karin deelt haar kennis en ervaring ook via het onderwijs, o.a. in de vorm van lesmateriaal ontwikkelen en het geven van workshops.

Grafisch vormgever

Karin heeft al een lange creatieve loopbaan. In 1989 studeerde ze cum laude af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, waarna ze ervaring opdeed bij een gerenommeerd ontwerpbureau. In 1992 begon ze voor zichzelf.

Karin heeft met haar gezin 14 jaar op Curaçao gewoond en gewerkt. In 2021 zijn ze in Zutphen neergestreken.

Patroon- en Dessin ontwerper

Naast het ontwerpen van huisstijlen, brochures en websites, ontwerpt Karin ook fantastische patronen die geschikt zijn voor diverse toepassingen en ondergronden, zoals stoffen, behang, tegels of akoestische panelen.

Ze is daarbij gek op de details van design in ontwerp, kleurgebruik, materiaal en productie. Geïnspireerd door architectuur, patronen, duurzaamheid en Japan. Een galerij van haar patronen is te zien op haar website.

 

visual-designer-studio-dutches-collage

 

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Studio Dutches
Naam ondernemer: Karin Verputten
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-87384959
E-mail: design@studiodutches.nl
Websites: www.studiodutches.nl  en www.dutches.gallery

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *