Website bouwer Websus

Website bouwer Websus

Max Scherjon maakt websites, webshops en biedt website support. Is geïnteresseerd in technologie en design. Hij bouwt de thema’s van de WordPress-websites geheel zelf, wat een nauwe aansluiting op de wensen van de klant betekent. Max werkt samen met, of in opdracht van, grafisch vormgevers. Zij kunnen hun ontwerp laten omzetten naar een WordPress-thema.

De technische kant

Na een korte werkperiode in de zorgsector is Max in 1998 in de ICT terecht gekomen. Na een aantal jaren op een ICT-helpdesk, waar een brede ervaring in werd opgedaan, ging Max vanaf 2008 aan de slag als webdesigner. Met de in al die jaren opgedane ervaring in de ICT en vooral in alle verschillende aspecten van het webdesign, is Max in 2014 met zijn eigen bedrijf Websus gestart. Naast het bouwen van websites en -shops biedt het bedrijf ook verschillende services, zoals hosting en onderhoud. Max is daarbij vooral de expert op het technische gebied, de vaak onzichtbare, maar zeer belangrijke ‘achterkant’ van de website. Met betrekking tot design en huisstijlen (de ‘voorkant’, dat wat je direct ziet) wordt daarom veel samengewerkt met professionele grafische vormgevers, die volledig zijn ingespeeld op de mogelijkheden die Websus kan bieden.

Websus – websitebouw voor zzp, mkb en particulieren

Met zijn bedrijf Websus maakt Max websites voor zzp, mkb, maar ook voor particulieren.
Het belangrijkste aan zijn websitebouw vindt hij dat de klant het zelf goed moet kunnen gebruiken. Het moet voor de klant heel makkelijk zijn om foto’s en teksten op de website te veranderen of toe te voegen. Max ziet er de uitdaging in om de website achter de schermen zo simpel mogelijk in te richten, precies en alleen dat wat de klant nodig heeft om de website up-to-date te houden. Websus heeft een eigen hosting, waardoor Max klanten goed kan ontzorgen bij het hosten en onderhouden van de website. Ook kun je bij Max terecht als je vragen of problemen hebt met je huidige website of webshop.

Webshops

Bij Websus kan men ook terecht voor het laten bouwen van een webshop. Websus maakt gebruik van de populaire WordPress webwinkel plugin WooCommerce. Klinkt misschien ingewikkeld, maar Max kan het je uitleggen en helpt je met het realiseren van jouw wensen op papier naar een strak opgemaakte website met al jouw artikelen op een rij.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Websus
Naam ondernemer: Max Scherjon
Bezoekadres: Sijzenbaanplein 14, 7411 HL Deventer (alleen op afspraak)
Tel. nr.: 06-34381104
E-mail: max@websus.nl
Website: www.websus.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *