Website bouwer Zutphen – Websus Zutphen

Website bouwer Zutphen

Max Scherjon maakt websites, webshops en biedt website support. Is geïnteresseerd in technologie en design. Hij bouwt de thema’s van de WordPress-websites geheel zelf, wat een nauwe aansluiting op de wensen van de klant betekent. Max werkt samen met, of in opdracht van, grafisch vormgevers. Zij kunnen hun ontwerp laten omzetten naar een WordPress-thema.

De technische kant

Na een tijd in de zorg gewerkt te hebben vond hij het tijd voor verandering. Hij is binnen dezelfde organisatie geswitcht naar helpdesk medewerker op de ICT afdeling. Hier heeft hij meer zijn technische kant mogen gebruiken. Na zes jaar helpdeskmedewerker heeft hij zijn kennis uitgebreid bij een drukkerij waar hij websites ging bouwen. Hij zette design om naar templates voor cms-systemen, o.a. Joomla, cms MadeSimple en WordPress. Niet alleen website bouwen was zijn taak. Hij gaf ook support en uitleg over de verschillende cms- systemen aan klanten en verzorgde domein registratie en hosting pakketten. Ook deed hij SEO-optimalisatie. Zijn interesse in technologie is hier volledig tot zijn recht gekomen.

Websus – Websitebouw Zutphen

Na een ontslaggolf bij de drukkerij heeft Max het besluit genomen om zijn eigen bedrijf te beginnen. Met zijn bedrijf Websus maakt hij websites voor zzp, mkb, maar ook voor particulieren.
Het belangrijkste aan zijn websitebouw vindt hij dat de klant het zelf goed moet kunnen gebruiken. Het moet voor de klant heel makkelijk zijn om foto’s en teksten op de website te veranderen of toe te voegen. Max ziet er de uitdaging in om de website achter de schermen zo simpel mogelijk in te richten, precies en alleen dat wat de klant nodig heeft om de website up-to-date te houden. Websus heeft een eigen hosting, waardoor Max klanten goed kan ontzorgen bij het hosten en onderhouden van de website. Ook kun je bij Max terecht als je vragen of problemen hebt met je huidige website of webshop.

Webshops

Bij Websus kan men ook terecht voor het laten bouwen van een webshop. Hierbij wordt gebruik gemaakt van WooCommerce of een webshop software in de Cloud. Klinkt misschien ingewikkeld, maar Max kan het je uitleggen en helpt je met het realiseren van jouw wensen op papier naar een strak opgemaakte website met al jouw artikelen op een rij.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Websus
Naam ondernemer: Max Scherjon
Werkplaats: Zonnehorst 5, 7207 BT Zutphen
Tel. nr.: 06-34381104
E-mail: max@websus.nl
Website: www.websus.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *