Wildkamp

ZZP Supporter Wildkamp Zutphen

 

Elektro-techniek leverancier Wildkamp in Zutphen

Wildkamp levert een breed assortiment op gebied van elektra, agro en tuin, sanitair, lucht en ventilatie, bouw en dakbedekking, gereedschappen, enz. Zowel aan de particulier als aan de professional.

Hoewel Wildkamp beschikt over een zeer uitgebreid assortiment, kan het toch voorkomen dat een standaard-oplossing niet voldoet. De klant heeft dan behoefte aan een maatwerk-oplossing. Samen met de klant en zijn specifieke wensen wordt bekeken hoe dit probleem is op te lossen. Dat kan betekenen dat een product wordt bewerkt of aangepast, zodat er een maatwerkproduct ontstaat. Een oplossing die elders niet te krijgen is.

Voorbeelden zijn het onder diverse hoeken schuin afzagen van pvc-buizen, bochten in buizen trekken, buizen in de lengte doorzagen en deze vervolgens bewerken.

Voor het realiseren van maatwerk-oplossingen beschikt Wildkamp over een eigen bewerkingsafdeling. Indien gewenst kunnen werkzaamheden met andere bedrijven worden uitgevoerd. De maatwerkoplossingen van Wildkamp worden momenteel al toegepast in de agrarische sector, de binnenvaart, de chemische industrie, de standbouw en de voedingsindustrie.

Samenwerking Wildkamp en ZZP Zutphen

Sinds 22 februari 2018 is Wildkamp ZZP Supporter met een financiĆ«le bijdrage. Ook sponsorde Wildkamp de Kennismaak Avond van 22 februari 2017. De bezoekers kregen van Wildkamp een leuk gevulde goodie-bag mee naar huis. Daarnaast heeft Wildkamp in december 2017 bijgedragen in het kerstpakket

 

 

 

 

www.wildkamp.nl

 

ZZP SUPPORTERS