Woortman ICT – ICT diensten Zutphen

Woortman ICT – ICT diensten Zutphen

Voor onder andere het aanleggen van een goed beveiligd netwerk en het inregelen van automatisering is Jochem Woortman van dienst.
Ook kunt u bij Woortman ICT terecht wanneer u een veilig back-up systeem wenst. Daarbij wordt veel aandacht besteedt aan de privacy van de klant en de versleuteling van de gegevens.

Privacy en versleuteling

Bedrijfsgegevens moeten veilig worden bewaard. Een goed beveiligd systeem is een vereiste door de AVG-wet, daarnaast geeft het u als ondernemer rust en continuïteit.
Niet alleen met wachtwoorden maar ook de manier waarop de systemen aan elkaar gekoppeld zijn en hoe deze met elkaar communiceren is hierin een aandachtspunt. Alles wordt gecontroleerd en aangepast tot een versleuteld systeem, zodat de informatie alleen toegankelijk en inzichtelijk is voor bevoegden.

Een rijke ICT achtergrond

Jochem is sinds eind jaren 90 werkzaam geweest bij diverse lokale en landelijke ICT bedrijven. Zijn werk bestond uit het bedenken, implementeren en evalueren van IT en telecom oplossingen. Door deze brede ervaring weet Jochem waar de bekende ICT valkuilen liggen en kan hij zijn klanten goed adviseren.

ICT diensten voor bedrijven

Denk aan adviseren, inregelen en leveren van:

  • Veilig bellen met Voice over IP
  • Systeembeheer
  • Helpdesk service
  • Cloudtoepassingen met versleuteling zoals Exchange, Office 365 en OneDrive
  • Maatwerk software
  • Beveiliging ter bescherming van uw gegevens en netwerk
  • Bekabelde en draadloze netwerken
  • Back-up systemen met versleuteling
  • Glasvezel & ADSL internet

ICT gaat niet meer alleen over processen automatiseren en kosten besparen, maar vooral ook om onze gegevens goed te beschermen en de kosten te beheersen. Het is een onderwerp waarover tegenwoordig geen twijfels mogen bestaan. Het is zijn beroep en zijn passie, dus neem gerust contact op met Jochem om te overleggen en voor advies!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Woortman ICT
Naam ondernemer: Jochem Woortman
Komt uit: Zutphen
Tel.nr.: 0575-523042
E-mail: info@woortman-ict.nl
Website: www.woortman-ict.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *