Zonwering Zutphen – Henk Doornberg

Zonwering Zutphen

Op gebied van advies, verkoop, montage, onderhoud en reparatie van alle soorten binnen- en buitenzonwering zoals zonneschermen, rolluiken, screens, markiezen, horren, raamdecoratie, enz. kan Henk Doornberg u met zijn bedrijf Zonwering Zutphen van dienst zijn.

Bielderman zonwering

Vanuit zijn klussenbedrijf HeDo Klusservice kwam Henk Doornberg met Bielderman Wonen en Zonwering in aanraking. Hij heeft ruim 6 jaar bij Bielderman gewerkt en in deze tijd veel geleerd over het adviseren, monteren en onderhouden van zonwering en raamdecoratie voor binnen en buiten. Vervolgens heeft hij na het stoppen van Bielderman besloten de zonwering tak in 2012 met zijn eigen bedrijf voort te zetten.

Zonwering en raamdecoratie Zutphen

Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kunt u bij Zonwering Zutphen terecht voor alle soorten zonwering en raamdecoratie. Henk werkt zowel voor de particuliere als de zakelijke markt en onderscheidt zich door de prima prijs/kwaliteitsverhouding en de 24 uursservice die hij met zijn bedrijf de klanten biedt. Een goede service staat bij Zonwering Zutphen hoog in het vaandel. “Ik zet met plezier dat ene stapje meer om het mijn klanten naar de zin te maken.” Aldus Henk.
Henk Doornberg komt vrijblijvend bij u thuis langs voor advies op maat. Met behulp van brochures, voorbeelden en stalen bespreekt hij met u uw wensen zodat u de juiste keuze kunt maken. Na uw goedkeuring kunt u rekenen op een professionele afhandeling.

Zonwering Zutphen levert o.a. producten van Rainbow Collection, Degalux-Estate, BéCé en Lifestyle Interior.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Zonwering Zutphen
Naam ondernemer: Henk Doornberg
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 0575-779301 / 06-38405309
E-mail: hedo@zonweringzutphen.nl
Website: www.zonweringzutphen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.