ZZP Flexplekken

flexwerken-kampeerhoeve-bussloo-zzo-zutphenFlexwerkplek in de natuur

Beschik je zelf niet over een rustige werkplek? Wanneer thuiswerken niet lukt, kies dan voor een unieke flexwerkplek in de natuur. Gelegen op een mooie locatie met volop rust, ruimte en natuur om je heen. Onze halfronde houten pods zijn prachtige flexwerkplekken waar je in alle rust kunt werken en ga je weer ontspannen naar huis. Op loopafstand het meer van Bussloo voor een heerlijke wandeling in de pauze

In deze corona tijd zijn veel mensen op zoek naar een alternatieve werkplek. De pods zijn te huur als individuele flexwerkplek. Er wordt gewerkt conform de richtlijnen van het RIVM.

Kampeerhoeve Bussloo
Grotenhuisweg 50
7384 CT  Wilp

E-mail: info@kampeerhoevebussloo.nl
www.kampeerhoevebussloo.nl


hof-van-zutphen-zzpzutphenHof van Zutphen kantoorverzamelgebouw

Het Hof van Zutphen biedt kantoorruimte voor allerlei soorten bedrijven én 25% korting op de eerste huurperiode als er via ZZP Zutphen wordt geboekt!

 

Hof van Zutphen
Industrieweg 83-85
7202 CA  Zutphen

E-mail: info@meriverhuur.nl
www.hofvanzutphen.nl


 

63474Coach-, spreek-, vergaderruimtes en presentatieruimtes Zutphen en Deventer

DOCK biedt coachruimtes, spreekruimtes en vergaderruimtes aan voor organisaties en professionals in Zutphen en Deventer.

Als lid van ZZP Zutphen krijg je korting!

DOCK Workstations
Waterstraat 5 en de Zaadmarkt 94 in Zutphen
Keulenstraat 16 in Deventer

E-mail: dehaan@dehaeve.nl
www.workatdock.com


flexplek deventer zzpFlexplek Deventer

De Fabriek Deventer is de leukste werkplek van Deventer. Je kunt hier in een informele sfeer rustig werken, contacten opdoen en je netwerk verstevigen. Op steenworp afstand van het Centraal Station. Abonnementen vanaf € 47,- per maand, incidenteel flexwerken voor € 10,- per dagdeel en € 15,- voor een dag (excl. btw). Inclusief koffie, thee, goede wifi en gezelligheid. Reserveren niet nodig. Ook zijn er twee ruimtes te huur voor vergaderingen tot ca. 6 personen, deze dienen wel gereserveerd te worden.

 
De Fabriek
Sijzenbaanplein 14
7411 HL  Deventer

E-mail: info@fabriekdeventer.nl
www.fabriekdeventer.nl


Flox Ondernemershuis Doetinchem

Flox is het Achterhoekse ondernemerscentrum waar professionals samen (flex)werken in een open, positieve en professionele sfeer. We helpen elkaar in business, delen kennis en leren van elkaar.

Door onze verbindende manier van samenwerken zijn we een dienstverlenend collectief met oplossingen voor bedrijven op het gebied van werk- en organisatievraagstukken. Voor iedere uitdaging en opdracht binnen het regionale bedrijfsleven staan onze professionals (of een samengesteld team) klaar om de juiste kwalitatieve en adequate oplossingen te bieden.

Flox Werk- en Organisatie Oplossingen
Koopmanslaan 31 07
7005 BK  Doetinchem
www.floxondernemershuis.nl


 

 

 

Verhuur je werkplekken aan zzp’ers / ondernemers in Zutphen of omgeving? Zoals een coachruimte, werkplaats of kantoor? Plaats de flexplek / werkplek voor zzp’ers op de site van ZZP Zutphen! Voor € 20,- excl. btw per jaar een actuele vermelding met een groot bereik.

 
FLEXPLEK PLAATSEN