ZZP Flexplekken

flexwerken-kampeerhoeve-bussloo-zzo-zutphenFlexwerkplek in de natuur

Beschik je zelf niet over een rustige werkplek? Wanneer thuiswerken niet lukt, kies dan voor een unieke flexwerkplek in de natuur. Gelegen op een mooie locatie met volop rust, ruimte en natuur om je heen. Onze halfronde houten pods zijn prachtige flexwerkplekken waar je in alle rust kunt werken en ga je weer ontspannen naar huis. Op loopafstand het meer van Bussloo voor een heerlijke wandeling in de pauze

In deze corona tijd zijn veel mensen op zoek naar een alternatieve werkplek. De pods zijn te huur als individuele flexwerkplek. Er wordt gewerkt conform de richtlijnen van het RIVM.

Kampeerhoeve Bussloo
Grotenhuisweg 50
7384 CT  Wilp

E-mail: info@kampeerhoevebussloo.nl
www.kampeerhoevebussloo.nl


hof-van-zutphen-zzpzutphenHof van Zutphen kantoorverzamelgebouw

Het Hof van Zutphen biedt kantoorruimte voor allerlei soorten bedrijven én 25% korting op de eerste huurperiode als er via ZZP Zutphen wordt geboekt!

 

Hof van Zutphen
Industrieweg 83-85
7202 CA  Zutphen

E-mail: info@meriverhuur.nl
www.hofvanzutphen.nl


flexplek-spreekkamer-genietcafé-zutphenSpreekkamers Zutphen

In Rijksmonument Huize Borro is op de begane grond een gezellig Genietcafé gevestigd.
Op de eerste etage, bereikbaar met trap en lift, zijn twee rustige stille spreekkamers beschikbaar voor € 7,50 euro per uur (€ 37,50 p/d). De kamers zijn ongeveer 16 m2 en geschikt voor de ontvangst van gasten. Wifi beschikbaar.

Op verzoek worden je gasten beneden door de serveerster opgevangen en naar boven gebracht. Gedurende de openingstijden kun je gebruik maken van de gehele menukaart (die achteraf zakelijk op de factuur komt). Via onze website kun je de spreekkamers eenvoudig online boeken. 

Het Genietcafé
Oude Bornhof 55
7201 DX  Zutphen
Tel. nr.: 0575-540045
E-mail: hallo@genietcafe.nl

www.genietcafe.nl


meesterlijk-werkt-flexplek-zzp-zutphen‘meesterlijk werkt.’  The coworking company Voorst

Bij gebrek aan een fijne, inspirerende werkplek en het ontbreken van ‘collega’s’, is het idee van ‘meesterlijk werkt.’ ontstaan. Dat is dus ook precies wat je van ons kan verwachten. Inspirerende, creatieve flexplek en vergader-/ coachruimtes in de oude Boerenleenbank.

Je vindt ons in het hart van de Stedendriehoek; het groene Voorst.
Mogelijkheid tot het huren van eigen kantoorruimte. Alles is inclusief koffie, thee, water, wifi en gratis parkeren.

meesterlijk werkt.
Rijksstraatweg 104
7383 AW  Voorst
Tel. nr.: 06-28025653
www.meesterlijkwerkt.nl


63474Coach-, spreek-, vergaderruimtes en presentatieruimtes Zutphen en Deventer

DOCK biedt coachruimtes, spreekruimtes en vergaderruimtes aan voor organisaties en professionals in Zutphen en Deventer.

Als lid van ZZP Zutphen krijg je korting!

DOCK Workstations
Waterstraat 5 en de Zaadmarkt 94 in Zutphen
Keulenstraat 16 in Deventer

E-mail: dehaan@dehaeve.nl
www.workatdock.com


flexplek deventer zzpFlexplek Deventer

De Fabriek Deventer is de leukste werkplek van Deventer. Je kunt hier in een informele sfeer rustig werken, contacten opdoen en je netwerk verstevigen. Op steenworp afstand van het Centraal Station. Abonnementen vanaf € 47,- per maand, incidenteel flexwerken voor € 10,- per dagdeel en € 15,- voor een dag (excl. btw). Inclusief koffie, thee, goede wifi en gezelligheid. Reserveren niet nodig. Ook zijn er twee ruimtes te huur voor vergaderingen tot ca. 6 personen, deze dienen wel gereserveerd te worden.

 
De Fabriek
Sijzenbaanplein 14
7411 HL  Deventer

E-mail: info@fabriekdeventer.nl
www.fabriekdeventer.nl


ondernemershuis doetinchemFlox Ondernemershuis Doetinchem

Flox is dé (flex)werkplek voor ondernemers uit de Achterhoek. Daarnaast zijn we het inspiratie- en ontmoetingspunt voor netwerken en kennisdeling. Aangesloten ondernemers inspireren elkaar, werken samen, delen kennis en zijn elkaars ambassadeurs. 

Flox Ondernemershuis
Koopmanslaan 31 07
7005 BK  Doetinchem
www.floxondernemershuis.nl


Het Emerhuys Zutphen - Kantoorpand ZutphenKantoorplek Zutphen

Het Emerhuys Zutphen heeft allure en beleving. Van de majestueuze, tot het dak reikende hal tot de bibliotheek waar een presentatie geven een bijzondere ervaring is, straalt het gebouw representativiteit en klasse uit.

Er zijn nog een paar kantoorruimten beschikbaar voor verhuur.

Het Emerhuys
Piet Heijnstraat 2
7204 JN  Zutphen
www.emerhuys.nl


 


Verhuur je werkplekken aan zzp’ers / ondernemers in Zutphen of omgeving? Zoals een coachruimte, werkplaats of kantoor? Plaats de flexplek / werkplek voor zzp’ers op de site van ZZP Zutphen! Voor € 20,- excl. btw per jaar een actuele vermelding met een groot bereik.

 
FLEXPLEK PLAATSEN